ŠILA tabor 2024

Tabor namenjen vsem šilarkam_jem. Na njem bomo v neokrnjeni naravi razvijali in poglabljali različne improvizacijske veščine.

Tabor bo potekal od 25. do 29. 6., letos na novi lokaciji in sicer na tabornem prostoru Mačji hrib v vasi Truške. Za spanje so na voljo taborni prostori v senci, kamor bomo postavili šotore. Vse aktivnosti in delavnice potekajo na prostem, v neokrnjeni naravi. Za hrano bo poskrbljeno. Na prostoru se nahajajo pokrita kuhinja, sanitarije ter tuši.
Ker gre za taborjenje je fino, da imate s seboj šotor, podlogo/blazino za spanje ter spalno vrečo, kar označite v prijavnici.

Zbirno mesto za tabor bo 25. 6. v Ljubljani, nato se bomo skupaj podali na pot z javnim prevozom proti Truškam. V Ljubljano se, prav tako z javnim prevozom, vrnemo 29. 6. Na taboru bo prisotnih tudi 5 ŠILA mentorjev, mladinskih delavcev.

Prispevki za ŠILA tabor (vozovnica, bivanje, hrana) potekajo po principu drsne lestvice od 10 do 60€. V kolikor vam/vašim staršem/skrbnikom znesek ne predstavlja prevelike obremenitve, lahko izberete zgornji del lestvice, v kolikor pa vam/vašim staršem/skrbnikom to predstavlja večjo finančno obremenitev lahko izberete spodnji del lestvice. Na ta način imate vsi šilarji omogočeno enako možnost udeležbe.

Rok prijave na tabor je 27. 5. 2024. Število mest je omejeno. V kolikor bo število prijav večje od kapacitet vas bomo o končnem izboru obvestili ob preteku roka prijav. Prednost bodo imeli_e šilarji_ke višjih letnikov. Prijavnica: https://forms.gle/r1CBBqWBKcnMyzR29

Za dodatne informacije smo dosegljivi na info@sila-impro.si ali na 031 876 987 (Doroteja Jemec) in 040 610 193 (Olivija Grafenauer).

Vse dodatne podrobnosti glede prevoza, načina plačila ipd. sporočimo naknadno po zaključku prijav.