Organizacija delavnic

Želite kulturni dan, impro nastop, delavnico ali teambuilding?


Za učence OŠ in srednješolce

Za učence zadnje triade devetletke ter za srednješolce nudimo spoznavanje z impro gledališčem. Ponujamo:

Predstavo impro gledališča

Skupina mladih improvizatorjev predstavi impro gledališče in odigra nekaj najbolj priljubljenih disciplin. Predstava traja dobro uro.

Delavnica impro gledališča Gledališki kompas

Delavnico lahko izvedemo za posamezne razrede, tako da učence razdelimo v dve skupini. Vsaka skupina ima intenzivno delavnico s svojim mentorjem, kulturni dan pa se zaključi s kratkim nastopom. Trajanje: 3-4 šolske ure.

Več informacij: https://www.drustvoimpro.si/programi#h.p_IJcKf_hs9qEj


Za učitelje in pedagoge

Za učitelje in pedagoge organiziramo delavnice improvizacijskih metod, ki na interaktiven in zanimiv način podajajo učne vsebine ter se osredotočajo na uporabo socialnih veščin in asociativnega mišljenja.

Improkluzija

Društvo IMPRO je v sodelovanju z Društvom za kulturo inkluzije leta 2019 razvilo  intenzivno izobraževanje za učitelje, gledališke pedagoge in mentorje gledaliških skupin – Improkluzija.

Izobraževanje poteka v dveh samostojnih modulih:

Improkluzija: Gradnja skupinske dinamike v razredu ter aktivno vključevanje napak v učni proces in Improkluzija: Raziskovanje čustev in čutenja po metodi impro gledališča sta na voljo v katalogu strokovnega izpopolnjevanja za zaposlene v VIZ – KATIS in ju izvedemo vsako leto.

Več informacij lahko najdete na povezavi https://www.drustvoimpro.si/programi#h.p_89Rpc-gCY6Za ali pa nas kontaktirate na e-naslovu info@drustvoimpro.si.


Za podjetja

Za podjetja organiziramo teambuildinge in spoznavne delavnice, kjer se osredotočamo na boljšo povezanost kolektiva, skupno razvijanje idej, mišljenje izven škatle ter bolj efektiven izkoristek kreativne energije v smeri skupnega cilja.

Na internih družabnih dogodkih pa vam pripravimo tudi zabaven impro nastop po vaših željah.


Za več informacij nas kontaktirajte na info [@] sila-impro.si.

Read More